<html xmlns:v="urn:schemas-microsoft-com:vml" xmlns:o="urn:schemas-microsoft-com:office:office" xmlns:w="urn:schemas-microsoft-com:office:word" xmlns:m="http://schemas.microsoft.com/office/2004/12/omml" xmlns="http://www.w3.org/TR/REC-html40"><head><meta http-equiv=Content-Type content="text/html; charset=us-ascii"><meta name=Generator content="Microsoft Word 14 (filtered medium)"><style><!--
/* Font Definitions */
@font-face
        {font-family:Calibri;
        panose-1:2 15 5 2 2 2 4 3 2 4;}
/* Style Definitions */
p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal
        {margin:0in;
        margin-bottom:.0001pt;
        font-size:11.0pt;
        font-family:"Calibri","sans-serif";}
a:link, span.MsoHyperlink
        {mso-style-priority:99;
        color:blue;
        text-decoration:underline;}
a:visited, span.MsoHyperlinkFollowed
        {mso-style-priority:99;
        color:purple;
        text-decoration:underline;}
span.EmailStyle17
        {mso-style-type:personal-compose;
        font-family:"Calibri","sans-serif";
        color:windowtext;}
.MsoChpDefault
        {mso-style-type:export-only;
        font-family:"Calibri","sans-serif";}
@page WordSection1
        {size:8.5in 11.0in;
        margin:1.0in 1.0in 1.0in 1.0in;}
div.WordSection1
        {page:WordSection1;}
--></style><!--[if gte mso 9]><xml>
<o:shapedefaults v:ext="edit" spidmax="1026" />
</xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml>
<o:shapelayout v:ext="edit">
<o:idmap v:ext="edit" data="1" />
</o:shapelayout></xml><![endif]--></head><body lang=EN-US link=blue vlink=purple><div class=WordSection1><p class=MsoNormal style='background:#EEF4F9'><span lang=EN style='font-size:9.0pt;font-family:"Arial","sans-serif";color:#333333'>llo Openfire Experts,<o:p></o:p></span></p><p class=MsoNormal style='background:#EEF4F9'><span lang=EN style='font-size:9.0pt;font-family:"Arial","sans-serif";color:#333333'> <o:p></o:p></span></p><p class=MsoNormal style='background:#EEF4F9'><span lang=EN style='font-size:9.0pt;font-family:"Arial","sans-serif";color:#333333'>The company I work for has been using Openfire and Pidgin for the internal instant messaging solution for several years (since before I started).  When I came into work on Friday morning, the Openfire server had crashed.  I was able to get the server up long enough to gracefully remove it from our Active Directory domain, but nothing more.  I built a new Openfire server (now running Windows Server 2012 R2).  I named new server Jabber (which was the same name as the old server) and gave it the same IP address as the old server.  I configured the new server to connect to a new database and use LDAP to pull account information from our AD.  This all works fine. From the admin console, I can see when users log in and out.  I can send users messages from the admin console, but users can't send each other messages.  When they try the person they are sending a message to shows up as not authorized.  I've been looking for a solution to this for two days, but can't find anything.  Any help with this issue would be greatly appreciated.<o:p></o:p></span></p><p class=MsoNormal style='background:#EEF4F9'><span lang=EN style='font-size:9.0pt;font-family:"Arial","sans-serif";color:#333333'> <o:p></o:p></span></p><p class=MsoNormal style='background:#EEF4F9'><span lang=EN style='font-size:9.0pt;font-family:"Arial","sans-serif";color:#333333'>Thanks,<o:p></o:p></span></p><p class=MsoNormal style='background:#EEF4F9'><span lang=EN style='font-size:9.0pt;font-family:"Arial","sans-serif";color:#333333'>Nick<o:p></o:p></span></p><p class=MsoNormal><o:p> </o:p></p></div><br clear=all> 
</body></html>