<p dir="ltr">I assume you've configured the firewall on the jabber server?</p>
<p dir="ltr">As you've illustrated, this is likely an XMPP service availability issue, since it started after the server was rebuilt.</p>
<p dir="ltr">Pretty sure you can get more info by looking in the pidgin logs, which may shed some light.</p>
<div class="gmail_quote">On Jan 26, 2014 4:07 PM, "Nick Dalmolin" <<a href="mailto:NickD@azasrs.gov">NickD@azasrs.gov</a>> wrote:<br type="attribution"><blockquote class="gmail_quote" style="margin:0 0 0 .8ex;border-left:1px #ccc solid;padding-left:1ex">
<div lang="EN-US" link="blue" vlink="purple"><div><p class="MsoNormal" style="background:#eef4f9"><span lang="EN" style="font-size:9.0pt;font-family:"Arial","sans-serif";color:#333333">llo Openfire Experts,<u></u><u></u></span></p>
<p class="MsoNormal" style="background:#eef4f9"><span lang="EN" style="font-size:9.0pt;font-family:"Arial","sans-serif";color:#333333"> <u></u><u></u></span></p><p class="MsoNormal" style="background:#eef4f9">
<span lang="EN" style="font-size:9.0pt;font-family:"Arial","sans-serif";color:#333333">The company I work for has been using Openfire and Pidgin for the internal instant messaging solution for several years (since before I started).  When I came into work on Friday morning, the Openfire server had crashed.  I was able to get the server up long enough to gracefully remove it from our Active Directory domain, but nothing more.  I built a new Openfire server (now running Windows Server 2012 R2).  I named new server Jabber (which was the same name as the old server) and gave it the same IP address as the old server.  I configured the new server to connect to a new database and use LDAP to pull account information from our AD.  This all works fine. From the admin console, I can see when users log in and out.  I can send users messages from the admin console, but users can't send each other messages.  When they try the person they are sending a message to shows up as not authorized.  I've been looking for a solution to this for two days, but can't find anything.  Any help with this issue would be greatly appreciated.<u></u><u></u></span></p>
<p class="MsoNormal" style="background:#eef4f9"><span lang="EN" style="font-size:9.0pt;font-family:"Arial","sans-serif";color:#333333"> <u></u><u></u></span></p><p class="MsoNormal" style="background:#eef4f9">
<span lang="EN" style="font-size:9.0pt;font-family:"Arial","sans-serif";color:#333333">Thanks,<u></u><u></u></span></p><p class="MsoNormal" style="background:#eef4f9"><span lang="EN" style="font-size:9.0pt;font-family:"Arial","sans-serif";color:#333333">Nick<u></u><u></u></span></p>
<p class="MsoNormal"><u></u> <u></u></p></div><br clear="all"> 
</div>

<br>_______________________________________________<br>
<a href="mailto:Support@pidgin.im">Support@pidgin.im</a> mailing list<br>
Want to unsubscribe?  Use this link:<br>
<a href="https://pidgin.im/cgi-bin/mailman/listinfo/support" target="_blank">https://pidgin.im/cgi-bin/mailman/listinfo/support</a><br></blockquote></div>